Bendraukime
 
Naujienos

Apie aviečių sėklų aliejų

2019.05.15
Šis nuostabus aliejus turi labai daug vitaminų E ir A,... Skaityti toliau

Taukmedžio sviestas, kas tai?

2019.05.10
Nerafinuotas taukmedžio sviestas – tai subtilaus... Skaityti toliau

Atarai. Kas tai?

2019.04.15
Atarai - tai 100% gryni ir natūralūs kvapnieji aliejai, laikomi... Skaityti toliau
 
Prekių krepšelis
0 prekių
 

Avokadų aliejus (50 ml)

Avokadų aliejus (50 ml)
Padidinti nuotrauką
Kaina: 5,49 EUR
Prekyboje: Prekiaujama
Modelis: Avokadų aliejus
Vidutinis įvertinimas: Nėra reitingo
Kiekis: Į krepšelį

 Šis kosmetinis augalinis aliejus gaunamas iš sunokusių avokadų vaisių šaltojo spaudimo būdu. Tai nefiltruotas, skalsus ir tirštas aliejus. Jo sudėtyje yra baltymų, vitaminų, mineralinių medžiagų. Avokadų kosmetinis aliejus puikiai prasiskverbia į audinius ir yra ypač vertingas sausos, netekusios vandens, vystančios odos priežiūrai.

Avokadų aliejus turtingas vitaminų A, B1, B2, D ir E, riebiųjų rūgščių - omega 6, oleino, palmitino. Vitaminas E yra žinomas kaip stiprus antioksidantas, kovojantis su laisvaisiais radikalais ir taip padedantis nutolinti odos senėjimo požymius. Daug riebiųjų rūgščių turinčius aliejus oda itin gerai pasisavina. Molio kaukė su avokadų aliejumi minkština, drėkina ir valo odą.

Avokadų aliejus labai naudingas nagų ir odelių priežiūrai. Aliejų įmasažuokite į nagus, nes jis apsaugo odeles nuo šerpetojimo, stiprina nagus ir mažina jų sluoksniavimą Naudojamas kasdienei vokų, kaklo ir viso kūno priežiūrai. Pasižymi minkštinančiu ir drėkinančiu poveikiu. Naudojamas po depiliacijos, odai minkštinti. 

Geriausia tepti ant drėgnos odos - tada aliejus susigeria geriausiai!

Naudojimas: užlašinkinte kelis lašus avokadų aliejaus į delną ir lengvais, masažuojamaisiais judesiais švelniai įtrinkite į odą

Poveikis:  suminkština, drėkina, nuramina odą, stiprina nagus

Odos tipas: visų tipų oda, ypač sausa, brandi oda

Sudėtis: Avokadų aliejus (Persea gratissima), Nerafinuotas, Šalto spaudimo, Ekologiškas, sertifikuotas Soil association

Kilmės šalis: Turkija

 

Sudėtis:  Sezamo sėklų aliejus (Sesamum indicum L.), Nerafinuotas, Šalto spaudimo

Sudėtis:  Sezamo sėklų aliejus (Sesamum indicum L.), Nerafinuotas, Šalto spaudimo

Parašyk atsiliepimą
Vardas:


Atsiliepimas apie produktą:

Įvertinimas: Blogas            Geras

Įvesk kodą žemiau:

Nėra papildomų produkto nuotraukų.
Žymės: aliejus, Avokadų,