Bendraukime
 
Naujienos

Apie aviečių sėklų aliejų

2019.05.15
Šis nuostabus aliejus turi labai daug vitaminų E ir A,... Skaityti toliau

Taukmedžio sviestas, kas tai?

2019.05.10
Nerafinuotas taukmedžio sviestas – tai subtilaus... Skaityti toliau

Atarai. Kas tai?

2019.04.15
Atarai - tai 100% gryni ir natūralūs kvapnieji aliejai, laikomi... Skaityti toliau
 
Prekių krepšelis
0 prekių
 
Patogus prekių pristatymas

 

Gintaras kosmetikoje

Gintaras nuo seno vertinamas ne tik kaip saulės akmuo, naudojamas juvelyriniams dirbiniams, tai ypatingų galių turintis, gydantis sielą bei ligas, valantis odą ir suteikiantis jai spindesio. Kosmetikoje gintaras naudojamas miltelių pavidalu - gintaro pudra, smėlis, rūgštis - turintys begalę antimikrobinių, antioksidacinių, drėkinančių savybių, patempiančių veido odą, skaistinančių, jauninančių, skatinančių ląstelių atsinaujinimą, spartinančių žaizdelių gijimą ir lyginančių dėmeles, stiprinančių kapiliarus, išvalant odos nešvarumus. Gintaro pudra praverčia visuomet, ji yra būtina namų vaistinėlėje, kelionėje - susižeidus dezinfekuoja, lengviau užsitraukia žaizda. Gintaro milteliai naudojami odos šveitimui, aknės, spuogelių gydymui, masažams, kaukėms, šampūnams ar dantų pastoms gaminti (balina dantis).

Rikiuoti pagal:
Frankincenso hidrolatas (50ml)
Frankincenso hidrolatas (50ml)
Normaliai, mišriai, brandžiai odai
3,49 EUR  
5 iš 5 žvaigždžių!
Gintaro pudra (10gr)
Gintaro pudra (10gr)
Gintaro pudra
5,99 EUR 5,49 EUR  
5 iš 5 žvaigždžių!
Gintaro rūgštis (20ml)
Gintaro rūgštis (20ml)
Gintaro rugstis
5,99 EUR 5,49 EUR  
5 iš 5 žvaigždžių!