Simondsijų (jojobos) aliejus (50ml)

  • Simondsijų (jojobos) aliejus (50ml)

Simondsijų aliejus yra vienas iš aliejų, kurie geriausiai prižiūri žmogaus odą, puikiai ją drėkina, atstato elastingumą ir minkštumą, grynas aliejus gali būti naudojamas sausos, pleiskanojančios odos priežiūrai. Šis aliejus neužkemša porų, todėl galime juo naudotis be baimės. Jis suteikia odai švelnumo, saugo ją nuo įvairių išorinių veiksnių bei puikiai išlaiko ir užrakina drėgmę odoje. Šio aliejaus sudėtyje yra natūralaus ultravioletinių saulės spindulių apsauginio faktoriaus (SPF 5). Jojobos aliejus tinka visiems odos tipams, ypač sausai egzemai gydyti ar spuoguotos odos būklei gerinti. Jojobos aliejus yra labai panašus savo savybėmis į natūralius žmogaus paviršinius odos riebalus, dėl to yra ypač vertinamas bei naudojamas įvairiuose kosmetikos produktuose bei gaminiuose.

Simondsijų aliejus - dažnas komponentas plaukų ir galvos odos priežiūros gaminiuose. Galite įlašinti kelis lašus simondsijų aliejaus į plaukų kondicionierių. Nedidelį kiekį paskleidę ant sausų plaukų, suteiksite plaukams spindesio. Simondsijų aliejus puikiai drėkina galvos odą, padeda išvengti pleiskanų. Naudokite šį aliejų vasarą plaukų saulės nualintų kaukėms - nuostabiai drėkina, maitina, saugo plaukus nuo tolesnio saulės keliamos pavojaus. Simondsijų aliejus nedirgina akių, nesukelia alergijos, todėl galite naudoti kaip akių makiažo valiklį. Jis taip pat lengvai nuvalo pudrą, skaistalus ir lūpų dažus.

Simondsijų aliejuje daug naudingųjų medžiagų: Palmitic acid - 6.50%, Margaric acid - 0.03%, Stearic acid - 2.50%, Arachidic acid - 0.40%, Behenic acid - 0.20%, Lignoceric - 0.06%, Vitaminai A, B1, B2, B6, E, augalinis vaškas.

Poveikis: puikiai drėkina odą, gerina spuoguotos odos būklę, plaukams suteikia žvilgesio

Odos tipas: visų tipų oda

Sudėtis: Simondsijų aliejus (Simmondsia chinensis), Nerafinuotas, Šalto spaudimo (JAV), Ekologiškas

Parašyti įvertinimą

Prašome prisijungti arba užsiregistruoti, kad galėtumėte rašyti atsiliepimus
  • Gamintojas: Naturela.lt
  • Prekės kodas: simondsiju_aliejus
  • Prieinamumas: Sandėlyje
  • 5.99€

  • Be PVM: 5.99€

Žymės: Simondsijų (jojobos) aliejus